Bel 06 - 53 92 27 21 voor het maken van een afspraak

Diensten

 • Inbouwkasten
  Een ingebouwde kast op een lastige plek is een uitdaging voor vanderlindentimmerwerk. Ideaal voor het opbergen van al uw kleren of speelgoed van de kinderen. Veel gebruikte materialen zijn MDF i.c.m. steigerhout.
 • Interne verbouwing
  Een nieuwe indeling in uw huis? Wij willen dit graag voor u realiseren. Ook een uitbreiding voor een toilet of douche is voor ons geen probleem. Hier helpen wij u graag bij.  
 • Nieuw- en verbouw
  Een uitbreiding en/of verbouwing van uw woning is een project waar de juiste aandacht en zorg aan besteed moet worden. Daar draaien we uiteraard onze hand niet voor om. We willen u graag adviseren over het plaatsen van een nieuwe uitbouw of verbouw van uw woning. Ik ga graag met u deze uitdaging aan!
 • Tegelwerk
  Als aannemer verzorgen wij ook een complete renovatie van uw badkamer. Tegelwerk hoort daar ook bij. U kunt bij onze leveranciers de mooiste combinaties uitzoeken. Wij zorgen voor het eindresultaat!
 • Trappen
  Een trap is een blikvanger in uw woning. Wij kunnen voor u houten trappen verzorgen i.c.m. oude en nieuwe materialen. Veel trappen van de 1e naar de 2e verdieping worden verplaatst i.c.m. het plaatsen van een dakkapel. Meer interesse? Neem contact op via het onderstaande formulier. 
 • Veranda's
  Een gezellige ruimte in de tuin waar je je even terug kan trekken. Door onze ruime ervaring van jaren is er veel op dit gebied te bieden. Graag helpen wij u hier bij zodat uw tuin helemaal af is!